Uitleg semi permanente nagellak (merk Shellac)

Uitleg semi permanente nagellak (merk Shellac)

CND Shellac is een grote naam in de beautyindustrie. CND Shellac is geen vervanger voor gewone nagellak of kunstnagelbehandelingen. Het is een hybride-nagellak, wat betekent dat er oplosmiddel in zit, net als in traditionele nagellak. Hierdoor is de lak een stuk dunner, waardoor hij makkelijker te verwijderen is. Shellac ziet er meer uit als een normale nagellak dan als een gellak, maar heeft dezelfde voordelen, zoals droogtijd en glossy afwerking.

Je brengt hem aan als een nagellak maar hij draagt als een gel. Deze ideale combinatie UV-gel en de Colour & Effects nagellak biedt je fenomenale kleuren die gegarandeerd 2 weken blijven schitteren op je nagels. Bij CND Shellac hoeft je nagelplaat niet opgeruwd (gevijld) te worden, wat betekent dat je nagelplaat van tevoren niet bewerkt hoeft te worden. Dit is een groot voordeel wanneer je je nagels gezond en sterk wilt houden. Wanneer je geen fan van het vijlen bent, is Shellac dus de beste keuze voor jou.

Russian Manicure of E-File Manicure is een techniek waarbij we gebruik maken van diverse freesbits om de voorbereiding van de nagelriemen (niet de nagels) uit te voeren, dit in tegenstelling tot de traditionele manicure waarbij je gebruik maakt van een pro pusher en vellentang. Russian Manicure is een diepere manicure dan de klassieke, hierdoor maak je het nagelbed optisch groter en eleganter en ben ik in staat om kunstnagelproducten nog nauwkeuriger aan te brengen.. Uw uitgroei is dan minder snel zichtbaar. Hierdoor kan u uw Shellac soms 1 week langer houden. Een echte aanrader.