Gelaatsbehandelingen MESOTHERAPIE

Gelaatsbehandelingen MESOTHERAPIE

WAT IS MESOTHERAPIE?

Het is een esthetische behandeling gericht op het verbeteren van de textuur en kwaliteit van de huid.

Kan ook worden uitgevoerd door het combineren van vitaminen, aminozuren en hyaluronzuur mengsels voor het behoud van de huid, voor de behandeling van acne littekens.

Afkomstig uit de wortels van de Chinese geneeskunde en acupunctuur, en later ontwikkeld in Europa door de Franse arts Dr Pistor in 1952, mesotherapie, ook bekend als micro-needling, het is een minimale invasieve procedure die op grote schaal wordt gebruikt in Europa en elders voor de behandeling van verschillende medische en cosmetische aandoeningen.

Voor de behandeling van de huid, maakt micro-needling gebruik van duizenden gecontroleerde micro-injecties in het mesoderm (medium laag van de huid) in combinatie met het gebruik van verschillende geneesmiddelen, medicijnen, vitaminen, aminozuren, hyaluronzuur of zelfs PRP en uw eigen plasma.

Mesotherapie is een behandeling voor mensen van alle leeftijden, van de jonge dertiger die de jeugdigheid van haar huid wil behouden tot de vrouw van middelbare leeftijd die de kwaliteit van haar huid wil behouden.

Deze behandeling verschilt van andere anti-aging injecties omdat het zich richt op natuurlijke celregeneratie. Iedereen heeft er voordeel bij!

RESULTATEN EN VOORDELEN:

1. De regeneratie van huidcellen, HA, collageen en bloedvaten.
2. Verhoogde hydratatie van de huid.
3. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels.
4. Patiënten beschrijven hun huid als het hebben van een « gezonde gloed. »
5. Stimuleert de gezondheid van de huid van patiënten van alle leeftijden.
6. Verminderde verschijning van acne littekens, striemen en cellulitis.
7. Laat geen littekens, geen zwelling na en vrijwel geen hersteltijd.