Voor mij schuilt er schoonheid in iedereen. Ook in de verzorging.

Het plezier om schoonheid te zien. Het plezier van het horen aan het einde “Zo Mooi”. Het plezier van een glimlach van tevredenheid, opluchting, welzijn.

Ik was niet erg gelukkig in het klassieke onderwijs. Op de leeftijd van 15 begon ik mijn studies in esthetiek, met een extra jaar van professionele film make-up , theater, parade, speciale effecten. Na mijn studies vertrok ik naar de VS om te zien wat mogelijk was en… kwam terug naar de esthetiek. Ik ben enkele jaren van richting veranderd maar hield altijd een oogje in het zeil op wat er gaande was in de wereld van de esthetiek, want dat is het hetgeen wat ik het liefste doe.

En hier ben ik, eindelijk, met mijn schoonheidssalon “Zo mooi”. Ik bied een brede waaier aan verzorging en aansluitend een gevarieerd gamma aan verzorgingsproducten. In mijn productkeuze probeer ik zo respectvol mogelijk te zijn. En indien mogelijk, werk ik met Belgische merken, zoals “Gare à toi” sieraden, “La Savonnerie Bruxelloise”, “l’Antichambre” parfums of “Jojoba care” huidverzorgingsproducten. Beetje bij beetje wil ik meer zijn dan een schoonheidssalon, ook uw favoriete giftshop, een omgeving waar het plezierig is om te vertoeven, een plezier voor het oog.

Foto's